0318 727 919 [email protected] Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00

Wat en waarom

Onze producten zijn onder andere toe te passen om de doorstroming van stortgoed te verbeteren. Eén van de lastigste en meest voorkomende problemen tijdens de verwerking en opslag van stortgoed zijn brug- of tunnelvorming. De trilcomponenten van De Wilde Triltechniek zijn uitstekend te monteren op silo’s of bunkers om zodoende de uitstroom op gang te houden. Een andere veelvoorkomende toepassing is de aandrijving van onder andere trilgoten, trilpijpen, trilzeven of andere trilapparaten.

Om uw processen te verbeteren leveren wij onder andere lineaire en roterende pneumatische vibratoren. Deze kunnen worden gebruikt voor onder meer het transporteren, doseren, zeven, verdichten en los trillen van bulkgoederen. Daarnaast leveren wij diverse roterende vibratoren. Deze zijn goedkoper, maar hebben als klein nadeel dat ze meer geluid produceren en een hoger luchtverbruik kennen.

Dan zijn er de bunkerkloppers. Een bunkerklopper is de vervanger van een gewone of pneumatische hamer en geeft een (instelbare) slag tegen een silowand of bunkeruitloop om de uitstroom van stortgoed te verbeteren.

Brugvorming

Tunnelvorming

Tunnelvorming

Aangroei + Aanhechting