0318 727 919

Maandag – Vrijdag 8:30 – 17:00

Lineaire vibratoren

Lineaire vibrator  ✓  Lineaire triller  ✓  Pneumatische vibrator

g foto 2 1

Constante en optimale uitstroom van een silo

Wanneer u stortgoed produceert of verwerkt is een constante en optimale doorstroming essentieel voor de continuïteit van uw proces. Eén van de hulpmiddelen om dit te realiseren is het toepassen van ‘flowpromotors’ zoals pneumatische vibratoren. De lineaire vibrator (ook wel lineaire triller genoemd) van GIPA lenen zich uitstekend voor montage op uw silo om de uitstroom op gang te houden en brug- en tunnelvorming te voorkomen.

Aandrijving

Ook zijn deze trillers zeer geschikt voor de aandrijving van uw trilgoot, trilzeef of ander trilapparaat. Bij deze industriële vibratoren kunnen zowel de frequentie als amplitude onafhankelijk van elkaar traploos ingesteld worden. Met andere woorden: u kunt de gewenste doorstroming of vibratie zelf en eenvoudig regelen. Lineaire vibratoren zijn verkrijgbaar in 5 varianten:

g foto 5 600x600

Lineaire Vibrator LK-serie (Lineair Klein)

De kleinste lineaire vibrator die GIPA produceert, zeer geschikt voor de aandrijving van kleine trilgoten, zeven en triltafels of montage op kleine silo’s voor een optimale uitstroom van stortgoed.

Meer informatie over de LK-serie…

g foto 7

Lineaire Vibrator TK-serie (RVS)

De lineaire vibrator uit de LK serie nu ook in RVS uitvoering leverbaar.

Meer informatie over de TK-serie…

g foto 8

Lineaire Vibrator LM-serie (Lineair Middelgroot)

Middelgrote lineaire vibrator met geharde cilinder en zuiger in aluminium behuizing. Een hoge lineaire trilkracht bij een zeer laag geluidsniveau en luchtverbruik.

Meer informatie over de LM-serie…

g foto 9

Lineaire Vibrator LG-serie (Lineair Groot)

De vibratoren uit deze serie zijn in staat zeer zware trillingen te creëren, waarbij de uitlaatlucht wordt gebruikt als koelmedium door middel van expansie.

Meer informatie over de LG-serie…

g foto 4 1

Lineaire Vibrator LE-serie (Lineair Extern gewicht)

Deze zeer robuuste vibratoren met extern gewicht bieden bijzondere voordelen in vergelijking met de vibratoren uit de LK-, LM- en LG-serie.

Meer informatie over de LE-serie…