0318 727 919

Maandag – Vrijdag 8:30 – 17:00

Rolvibratoren RVS 316

Deze compacte rolvibrator is, ondanks het eenvoudig ontwerp, in staat zeer grote centrifugaalkrachten op te wekken.

Product Luchtverbruik L/min Geluidsniveau dB Frequentie (HZ) Kracht (N) Aantal Offerte

VR-47 RVS 316

325 < 70 15 4.74

Beschikbaar via nabestelling

Op voorraad

Belangrijkste kenmerken:

  • grote tril(centrifugaal)kracht
  • compacte inbouwmogelijkheden en eenvoudig te monteren
  • onderhoudsvrij
  • geschikt voor oliehoudende én olievrije perslucht
  • explosieveilig
  • traploos regelbaar door instellen van de persluchtdruk
  • In de RVS behuizing is een gehard stalen ring geplaatst waarin een geslepen, stalen rol door middel van perslucht wordt rond geblazen. Hierbij is de centrifugaalkracht die wordt opgewekt afhankelijk van het gewicht van de rol en de diameter van de geharde ring. Kenmerkend voor deze vibratoren zijn de grote trilkracht en frequentie.

Toepassing

Deze rolvibratoren kunnen overal worden toegepast waar stortgoed in beweging moet komen of blijven, ter voorkoming van brug- of tunnelvorming. Maar deze specials zijn speciaal geproduceerd voor zeewater-bestendige toepassingen, dus zijn bijzonder geschikt voor een zoute omgeving.

Rolvibratoren zijn met name geschikt om aangroei en hechting op silowanden en buizen te voorkomen, of als aandrijving van uw tril- of glijgoot, zeef- of triltafel. Een belangrijke eigenschap is dat deze vibratoren geheel gesloten en onderhoudsvrij zijn. Ze kunnen dan ook prima worden ingezet in een verontreinigde of vervuilde omgeving, maar ook in ‘gesloten’ ruimtes zoals in de levensmiddelenindustrie. Door de retourafval van de lucht zijn roterende rolvibratoren ook geschikt voor gebruik in een steriele werkomgeving.