0318 727 919

Maandag – Vrijdag 8:30 – 17:00

Wie zijn wij

De Wilde Triltechniek, eerder bekend als GIPA Triltechniek, is al vele jaren een betrouwbare leverancier van triltechnische apparatuur voor de industrie en heeft een ruime ervaring op het gebied van ontwerpen én produceren van pneumatische vibratorenbunkerkloppers en andere triltechnische apparaten en componenten.

Dankzij het ‘onder 1 dak leven’ met Machinefabriek De Wilde komen de producten vrijwel geheel uit eigen huis, waarbij gekeken is naar een zo efficiënt mogelijke productie van hoge kwaliteit. Mede hierdoor beschikken wij over een zeer grote voorraad van de verschillende producten in ons assortiment en hebben wij financieel zeer aantrekkelijke prijzen.

onze markten dewildetriltechniek

Onze markten

Zowel de vibratoren als de bunkerkloppers kennen een veelzijdig toepassingsgebied. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in de voedingsmiddelen- en de betonindustrie. Maar onze componenten zijn ook toegepast in een attractie voor een pretpark en als testopstelling voor transportsimulatie om de invloed hiervan te testen op verpakkingen en bijbehorende producten.

Wat en waarom

Onze producten zijn onder andere toe te passen om de doorstroming van stortgoed te verbeteren. Eén van de lastigste en meest voorkomende problemen tijdens de verwerking en opslag van stortgoed zijn brug- of tunnelvorming. De trilcomponenten van De Wilde Triltechniek zijn uitstekend te monteren op silo’s of bunkers om zodoende de uitstroom op gang te houden. Een andere veelvoorkomende toepassing is de aandrijving van onder andere trilgoten, trilpijpen, trilzeven of andere trilapparaten.

Om uw processen te verbeteren leveren wij onder andere lineaire en roterende pneumatische vibratoren. Deze kunnen worden gebruikt voor onder meer het transporteren, doseren, zeven, verdichten en los trillen van bulkgoederen. Daarnaast leveren wij diverse roterende vibratoren. Deze zijn goedkoper, maar hebben als klein nadeel dat ze meer geluid produceren en een hoger luchtverbruik kennen.

Dan zijn er de bunkerkloppers. Een bunkerklopper is de vervanger van een gewone of pneumatische hamer en geeft een (instelbare) slag tegen een silowand of bunkeruitloop om de uitstroom van stortgoed te verbeteren.

vormingen dewildetriltechniek