0318 727 919

Maandag – Vrijdag 8:30 – 17:00

Pneumatische vibrator

Een pneumatische vibrator geeft een lineaire trilling zonder schoksgewijze veranderingen met regelbare frequentie en amplitude. De frequentie is afhankelijk van de luchtdruk. De Wilde Triltechniek biedt diverse pneumatische vibratoren aan die veelzijdig toepasbaar zijn. 

Pneumatische trillers

U kunt bij ons diverse pneumatische trillers kopen in verschillende varianten. Een pneumatische vibrator kan een pneumatische lineaire vibrator, pneumatische roterende vibrator of een pneumatische turbinevibrator zijn. Een pneumatische triller is geschikt om producten te zeven, lossen, verdichten of te doseren. Daarnaast kunnen de trillers ook worden ingezet als testopstelling voor een transportsimulatie. Daarmee wordt de invloed van het transport getest op de producten.

Neem contact op

Onderhoud van pneumatische vibratoren 

Een pneumatische vibrator is doorgaans zeer gebruikersvriendelijk. Een triller of vibrator is gemakkelijk te te bevestigen en aan te sturen en vergen minimale onderhoud. Twijfelt u of een pneumatische vibrator in uw werkgebied van toepassing is, of wenst u geadviseerd te worden over het gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. 

Pneumatische trilmotor

Een pneumatische trilmotor wordt aangedreven door perslucht. Deze trilmotoren zitten in pneumatische vibratoren en trillers. Ze worden onder andere ingezet om de doorstroming van stortgoed te verbeteren. De tril componenten van De Wilde Triltechniek pakken de meest voorkomende problemen aan die plaatsvinden tijdens de verwerking van stortgoed. Dit is tunnelvorming en brugvorming. De pneumatische vibratoren zorgen ervoor dat bulkgoederen van elkaar worden losgetrild. Roterende pneumatische vibratoren zijn goedkoper dan andere trilvibratoren maar hebben een hoger luchtgebruik. 

Een pneumatische vibrator kopen bij de Wilde Triltechniek

Twijfelt u tussen pneumatische vibratoren of weet u niet welke soort pneumatische triller geschikt is voor uw werkveld? Wij adviseren u graag. Bekijk onze website, wij zijn vele jaren een betrouwbare leverancier van tril technische apparatuur in verschillende industrieën waaronder de aqua-industrie, de afvalverwerkingsindustrie, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

Wij maken onze producten vrijwel geheel uit eigen huis. Daarbij kijken wij naar een zo efficiënt mogelijke productie van pneumatische vibratoren, waarbij kwaliteit op de eerste plek staat. Hierdoor beschikken we over een breed assortiment aan pneumatische vibratoren, een grote voorraad en zeer aantrekkelijke prijzen. 

Neem contact op